fredag 6 oktober 2017

Vecka 41

Hej alla barn och föräldrar.
Då var dessa tre simveckor över och vi måste verkligen dela med oss av hur fantastiskt det är att se era barn så glada och stolta över deras simutveckling. Nästa vecka börjar alla barn som vanligt
Måndag, onsdag, torsdag och fredag 8.10-13.30
Tisdag 9.00-14.00
Barnen fick idag med sig ett diplom från simskolan där det står hur långt de kan simma. De fick även med sig en fribiljett till Hylliebadet för två vuxna och två barn. Gå dit med ditt barn så du kan se vad han/hon har lärt sig.
Temat simning avslutades med en diktering om vad vi lärt oss. Gå gärna in på ditt barns dator och läs vad hon/han har skrivit.
Nästa vecka börjar vi med vårt nya tema som vi arbetar med fram till höstlovet v.44. Temat kommer att handla om hur sopor påverkar vår miljö samt hur och vad källsortering innebär.
Som vi nämnt tidigare börjar vi med läsgrupperna denna vecka. Barnen kommer att få en ny läsebok där de ska läsa ett par sidor några gånger i veckan.
Sv: Leksaksfabriken- uppdrag, läsgrupper
Ma: Addition, subtraktion, se talmönster
Tema: Sopor, veckans ord.
Fredagen den 13 oktober är det Holmajogg. Då behöver barnen inte ha med sig idrottskläder utan de ska komma till skolan med bekväma kläder som man kan jogga i.

Vi vill även påminna om studiedag den 17 oktober. Då är skolan stäng men fritidshemmet har öppet.