fredag 26 maj 2017

Vecka 22


Hej alla föräldrar och barn.
Tacka alla som har bokat ett utvecklingssamtal. Ni som behöver hjälp med att boka ett samtal kan komma måndagen den 29 maj kl 13.00 så hjälper vi er. Här nedan kommer länkarna igen:

Denna vecka kör vi igång med vårt nya tema ”Bondgården. Under veckan ska vi prata och lära oss om olika bondgårdsdjur, var de bor, hur de lever och deras familj osv. För på onsdagen den 8 juni kommer ettorna åka på en utflykt till Nils Holgerssons lantbruksgymnasium och besöka deras lantgård och får träffa olika bondgårds djur. Mer information får ni i nästa veckas veckobrev.

Vi vill även påminna er om att fritidshemmet har stängt på måndagen den 29/6. Då börjar alla barn kl. 8.10 och slutar 13.00. Viktigt att ni hämtar dem i tid.

På måndag är sista läsläxan och det är sidorna 60 – 65. På eftermiddagen kommer vi få besök av Rädda Barnen som berättar om deras sommarverksamhet.

Viktig information från bibliotekarien Emma:
Då det snart är sommarlov så är det viktigt att alla elever lämna tillbaka sina lånade biblioteksböcker. När eleverna har lämnat allt de haft hemma sen tidigare får de gärna låna några nya böcker att ha hemma under sommarlovet.

Hoppas ni får en trevlig långledighet

Sanna, Camilla, Carina, Kajsa & Jenny.